سريال Black Mirror و ارتباط آن با دنياي متاورس
سريال Black Mirror، سريالي بريتانيايي است که در سال 2011 به نمايش درآمد. در اين سريال دنيايي تخيلي را به نمايش گذاشته است که در آن انسانها از طريق واقعيت مجازي و واقعيت افزوده با يکديگر تعامل دارند. درواقع زندگي واقعي، مجازي است؛ همه با يک سيستم کار ميکردند. اما داستاني که در سال 2011 به شکل يک سريال به تصوير کشيده شد؛ اکنون به واقعيت تبديل شده است.
اين موضوع براي افرادي که اين سريال را ديدهاند هم ترسناک و در عين حال هيجان انگيز است.
در سريال آينه سياه به ارتباط بين افراد و فناوري ميپردازد. در طول فصل اول اين سريال صرفا به چگونگي تاثير فناوري بر زندگي افراد بدون توجه به وضعيت آنها اشاره شده است.
در فصل اول، قسمتي با عنوان The Entire History of You وجود دارد. اين فناوري به بررسي لنزهاي هوشمند ميپردازد که معمولاً انسان ها بايد هر چيزي را که مي بينند و تجربه مي کنند ضبط کنند. در اين تنظيمات، افراد بر خاطرات خود کنترل دارند. به نظر جذاب مي رسد، مخصوصاً زماني که ميتوانيد هر زمان که بخواهيد، در ذهن خود جلسه کاري خود را مرور کنيد. حتي ميتوانيد لحظه اي را که خيلي دوست داريد دوباره زنده کنيد.
اگر شما اين اثر چارلز بروکر را ديده باشيد، شباهتهاي بين ديدگاه زاکربرگ از آينده و آنچه در اين سريال به نمايش درآمده است را به خوبي درک ميکنيد. دنيايي را تصور کنيد که در آن مردم شما را براساس ميزان رتبه شما در شبکههاي اجتماعي قضاوت کنند. حتي ممکن است به قضاوت مردم درباره اعتبار يک فرد با تعداد فالوورهايي که دارد نزديک باشد، اما در اين قسمت، حتي نحوه زندگي شما نيز تحت تأثير قرار ميگيرد.
داستان شخصيتي را دنبال ميکند که ميخواهد رتبه بالايي دريافت کند تا درخواست وام مسکن خود را تاييد کند. او تقريباً هر کاري مي کند تا رتبه خود را بالا ببرد تا اينکه در پايان همه چيز را از دست ميدهد. اميدواريم که جهان به نقطهاي نرسد که براي زندگي به رتبهبندي رسانههاي اجتماعي نياز باشد.
کاري که چارلز بروکر شروع کرد به نمادي براي آگاهي انسان تبديل شد و به ما اين امکان را داد که اگر کارتهايمان را درست بازي نکنيم، ميتوانيم در مخمصههاي تکنولوژي محور نيز قرار بگيريم. در نهايت، متاي زاکربرگ مانند هميشه اميدوارکننده و نوآورانه است، اما نحوه استفاده از آن به کاربران بستگي دارد.
تصور کنيد که ايجاد يک دنياي مجازي فراگيرتر که در آن مردم ميتوانند کار کنند، بازي کنند، خريد کنند و تعامل بيشتري با مردم سراسر جهان داشته باشند؛ چگونه خواهد بود.
به گفته زاکربرگ، مدير عامل متا، متاورس يک محيط مجازي است که در آن ميتوانيد با مردم در فضاهاي ديجيتالي حضور داشته باشيد. ميتوانيد آن را به عنوان يک اينترنت تجسم يافته در نظر بگيريد که در درون آن هستيد نه اينکه فقط به آن نگاه کنيد. ما معتقديم که جانشين اينترنت موبايل خواهد بود.
گامهاي اساسي در حال انجام است و ثابت ميکند که روياي متاورس به تدريج آشکار ميشود. تماشاي وقايع در دهههاي آينده جالب خواهد بود.
اگر به دنياي ارز ديجيتال، متاورس و NFTعلاقهمند هستيد پيشنهاد ميکنيم به وبسايت ايران متا مراجعه کنيد. در ايران متا ما اخبار روز متاورس و ارزهاي ديجيتال را مورد بررسي قرار ميدهيم همچنين از هيچ خبر جديدي در اين حوزه بياطلاع نخواهيد ماند.
متاورس چيست؟ آشنايي با دنياي متاورس؛ انقلاب تکنولوژي